100 dni do 2021

Zanalašč nisem napisala, da je pred nami zadnjih sto dni leta 2020, ker mislim, da nas je veliko takih, ki nam leto 2020 ni preveč pri srcu. Imam pa za teh sto dni, ki sledijo, izziv, zase in za vas. Danes je do konca leta natanko 100 dni in odločila sem se, da bom vsak dan do konca leta, pisala dnevnik. Včasih je bila to moja stalnica, ki si jo že dlje časa želim obuditi.

Tudi vi si za teh sto dni lahko izberete izziv – aktivnost, ki bo prispevala k večji kakovosti vašega življenja (npr.: vsaj en zdrav obrok na dan, uvedba kakršnekoli telesne aktivnosti, uvedba jutranje/večerne rutine, učenje česa novega, vsak dan si nameniti par minut samo zase, …), Izberete lahko karkoli, dobro pa je, da vam aktivnosti nekaj pomeni, da si je želite, ne sme vam biti v breme. Bolje je, da si zastavite kaj manj ambicioznega, lažje dosegljivega, saj je bistveno, da vztrajate in se premikate po korakih – dan po dan.

Želim si dobiti izkušnjo kamo z majhnimi vsakodnevnimi koraki priti do priti do želene navade – kar upam, da bo prispevalo k zaupanju vase in boljšemu počutju.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.